Verzending, Garantie en Retour Zendingen.

Wij verzenden met Priority International Registered Mail. Bij aankoop ontvangt u een traceercode via de e-mail met de paypal order status. U kunt uw verzending volgen op:

http://www.track-trace.com/post

Post NL:  http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/

De levertijd kan varieren en is afhankelijk van bestemming en snelheid van de postservice. De levertijd naar EU landen bedraagt gemiddeld 3-7 dagen. Naar de US, Canada en Australie gemiddeld 10-12 dagen. De verzendkosten zijn niet afhankelijk van de bestemming maar van de aangekochte artikelen. Voor kleine pakketten bedraagt de verzendkosten tussen de 4.90 - 7.90 EUR en 9.90 voor het verzenden van hengels of andere grote pakketten.

De artikelen die worden verkocht door The Tenkara Times hebben 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer een product een fabrieksfout bevat binnen de 12 maanden garantietermijn zorgen wij voor vervangende onderdelen of reparatie afhankelijk van welk product u heeft aangekocht. Omruilen of uw geld terug is in veel gevallen mogelijk wanneer het artikel binnen 28 dagen na aankoopsdatum compleet en geheel ongebruikt en onbeschadigd worden geretourneerd. De eerste 3 topdelen van alle Tenkara hengels vallen buiten de garantie omdat deze gemakkelijk beschadigen of breken door onjuist gebruik.

U heeft ten alle tijden het recht een bestelling te annuleren binnen 14 werkdagen vanaf de dag na aflevering van het product.  Retour zendingen van producten worden enkel geaccepeerd wanneer het product ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking word aangeleverd. Uw ontvangt uw volledige aankoopsprijs terug.